CMMS - Smart IoT pentru PORT

Clădiri specializate, facilități de exploatare portuară și echipamente. Landing page 1

Datorită naturii complexe și dinamice a operațiunilor, mediul portuar este un centru de activitate cu numeroase tipuri de echipamente, active și facilități care necesită întreținere și management constant.

Smart IoT optimizează procesele de întreținere și îmbunătățește eficiența operațională în port

Monitorizarea echipamentelor

Sistemul folosește senzori și dispozitive IoT pentru a monitoriza echipamentele și activele portuare critice, cum ar fi macarale, transportoare și sisteme de andocare. Datele și informațiile în timp real despre starea de funcționare și performanța acestor active pot fi utilizate pentru a identifica probleme potențiale și pentru a programa întreținerea proactivă înainte de apariția defecțiunilor.

 

Întreținere predictivă

Cu date în timp real despre performanța echipamentelor și a activelor, Smart IoT prezice când este necesară întreținerea, reducând timpul de nefuncționare și îmbunătățind fiabilitatea globală a operațiunilor portului.

 

Managementul comenzilor de lucru

Sistemul oferă o platformă centralizată pentru gestionarea comenzilor de lucrări de întreținere, permițând portului să programeze și să urmărească activitățile de întreținere, să îmbunătățească comunicarea și să eficientizeze operațiunile.

 

Gestionarea inventarului

Sistemul poate ajuta portul să își gestioneze inventarul de întreținere, inclusiv piese de schimb, unelte și consumabile, asigurându-se că resursele potrivite sunt disponibile atunci când este nevoie.

 

Acces mobil

Smart IoT poate fi accesat de pe dispozitive mobile, permițând personalului de întreținere să acceseze sistemul și să efectueze sarcini în timpul mișcării, îmbunătățind timpii de răspuns și sporind eficiența generală.

 

Facilități specifice

 

  • Vizualizare arborescentă a echipamentelor: ușor de utilizat și accesibil;
  • Instrument capabil să găsească informații în doar câteva clicuri;
  • Acces facil la echipamente utilizând sisteme diverse - GIS (geographic infiormation system) prin utilizare sistem GPS sau coordonate absolute pentru hărți/planuri;
  • Managementul echipamentelor: Utilaje descărcare vagoane / camioane / barje, Manipulatoare / Stivuitoare, Celule siloz, Sisteme încărcare nave / silozuri, Clădiri și construcții, Utilitati / Statie compresoare
  • Managementul întreținerii echipamentelor critice prin gestionare si exploatarea bazei de date de evenimente, inclusiv întreținere, inspecții reglementate (risc de incendiu etc.), incidente și prelucrarea acestora;
  • Managementul contractelor de subcontractare;
  • Gestionarea/cunoașterea costurilor de întreținere: forță de muncă, piese de schimb și servicii externe;


descarca brosura .pdf vezi mai mult