CMMS - Clădiri

Spitale, hoteluri, birouri, depozite logistice. Landing page 3

 

Integrează tehnologia IoT cu capabilitățile tradiționale CMMS pentru a oferi o întreținere cuprinzătoare prin îmbunătățirea eficienței operaționale, reducerea mpului de nefuncționare, îmbunătățirea performanței generale și a fiabilității sistemelor și echipamentelor clădirilor în următoarele moduri:

 

Monitorizarea echipamentelor

Sistemul folosește senzori și dispozive IoT pentru a monitoriza sistemele și echipamentele crice, cum ar fi sistemele HVAC, ascensoarele, iluminatul și sistemele de siguranță la incendiu. Datele și informațiile în mp real despre starea de tehincă și performanța acestor acve sunt ulizate pentru a idenfica probleme potențiale și pentru a programa întreținerea proacvă înainte de apariția defecțiunilor.

 

Întreținere predictivă

Cu date în mp real despre performanța echipamentelor și a acvelor, Smart IoT poate prezice când este necesară întreținerea, reducând mpul de nefuncționare și îmbunătățind fiabilitatea generală a sistemelor clădirii.

 

Managementul comenzilor de lucru

Sistemul oferă o plaormă centralizată pentru a gesona comenzile de întreținere, permițând echipelor de mentenanță a clădirii să programeze și să urmărească acvitățile de întreținere, să îmbunătățească comunicarea și să eficienzeze operațiunile.

 

Gestionarea inventarului

Sistemul ajută la construirea echipelor de întreținere să își gesoneze inventarul de întreținere, inclusiv piese de schimb, unelte și consumabile, asigurându-se că resursele potrivite sunt disponibile atunci când este nevoie.

 

Acces mobil

Smart IoT poate fi accesat de pe dispozive mobile, permițând personalului de întreținere să acceseze sistemul și să efectueze sarcini în mp ce se află pe teren, îmbunătățind mpii de răspuns și crescând eficiența generală.

 

Facilități specifice

 

  • Vizualizare arborescentă a echipamentelor: ușor de ulizat și accesibil;
  • Instrument capabil să găsească informații în doar câteva clicuri;
  • Acces facil la echipamente ulizând sisteme diverse - GIS (geographic infiormaon system) prin ulizare sistem GPS sau coordonate absolute pentru hărți/planuri;
  • Managementul echipamentelor: Ulaje descărcare vagoane / camioane / barje, Manipulatoare / Svuitoare, Celule siloz, Sisteme încărcare nave / silozuri, Clădiri și construcții, Ulita / Stae compresoare
  • Managementul întreținerii echipamentelor crice prin gesonare si exploatarea bazei de date de evenimente, inclusiv întreținere, inspecții reglementate (risc de incendiu etc.), incidente și prelucrarea acestora;
  • Managementul contractelor de subcontractare;
  • Gesonarea/cunoașterea costurilor de întreținere: forță de muncă, piese de schimb și servicii externe;

 

descarca brosura .pdf vezi mai mult