CMMS - Energie și utilități

Industria energecă: petrol, gaze, curent; distribuție apă și canalizare, stații de epurare. Landing page 2

Smart IoT este extrem de benefic în industria energecă, distribuția apei și sistemele de canalizare, deoarece integrează tehnologia IoT cu capabilitățile tradiționale CMMS pentru a oferi o soluție cuprinzătoare de management al întreținerii, care ajută la îmbunătățirea eficienței operaționale, la reducerea mpului de nefuncționare și la îmbunătățirea performanței generale și a fiabilității sistemelor și echipamentelor crice în următoarele moduri:

 

Monitorizarea echipamentelor

Sistemul folosește senzori și dispozive IoT pentru a monitoriza sisteme și echipamente crice, cum ar fi generatoare de energie, pompe de apă și stații de tratare a apelor uzate. Datele și informațiile în mp real despre starea de sănătate și performanța acestor acve pot fi ulizate pentru a idenfica probleme potențiale și pentru a programa întreținerea proacvă înainte de apariția defecțiunilor.

 

Întreținere predictivă

Cu date în mp real despre performanța echipamentelor și a acvelor, un CMMS IoT poate prezice când este necesară întreținerea, reducând mpul de nefuncționare și îmbunătățind fiabilitatea generală a sistemelor.

 

Managementul comenzilor de lucru

Sistemul oferă o plaormă centralizată pentru gesonarea comenzilor de întreținere, permițând echipelor de întreținere să programeze și să urmărească acvitățile de întreținere, să îmbunătățească comunicarea și să eficienzeze operațiunile.

 

Gestionarea inventarului

Sistemul poate ajuta echipele de întreținere să își gesoneze inventarul de întreținere, inclusiv piese de schimb, unelte și consumabile, asigurându-se că resursele potrivite sunt disponibile atunci când este nevoie.

 

Acces mobil

Smart IoT poate fi accesat de pe dispozive mobile, permițând personalului de întreținere să acceseze sistemul și să efectueze sarcini în mp ce se află pe teren, îmbunătățind mpii de răspuns și crescând eficiența generală.

 

Facilități specifice

 

  • Vizualizare arborescentă a echipamentelor: ușor de ulizat și accesibil;
  • Instrument capabil să găsească informații în doar câteva clicuri;
  • Acces facil la echipamente ulizând sisteme diverse - GIS (geographic infiormaon system) prin ulizare sistem GPS sau coordonate absolute pentru hărți/planuri;
  • Managementul echipamentelor: Ulaje descărcare vagoane / camioane / barje, Manipulatoare / Svuitoare, Celule siloz, Sisteme încărcare nave / silozuri, Clădiri și construcții, Ulita / Stae compresoare
  • Managementul întreținerii echipamentelor crice prin gesonare si exploatarea bazei de date de evenimente, inclusiv întreținere, inspecții reglementate (risc de incendiu etc.), incidente și prelucrarea acestora;
  • Managementul contractelor de subcontractare;
  • Gesonarea/cunoașterea costurilor de întreținere: forță de muncă, piese de schimb și servicii externe;

 

descarca brosura .pdf vezi mai mult