GITS prezentă la CLUJ INNOVATION DAYS

22.03.2024

CLUJ INNOVATION DAYS, ce a avut loc în perioada 21-22 martie 2024, tema principală a discuțiilor fiind „Digital Innovations for a Sustainable and Secure Future”, în care s-au prezentat soluții în sprijinul sustenabilității corporative, cum ar fi IOT, Cloud sau AI. Alături de cele mai importante firme din domeniul IT, au fost prezenți Adina Vălean, comisar european pentru transporturi, Emil Boc, primarul orașului Cluj-Napoca, dar și alți reprezentanți guvernamentali.

 

GITS, în calitate de partener platinum, a contribuit la organizarea ediției de anul acesta, care a adunat peste 150 de invitați. Ne-am bucurat de interesul manifestat la standul GITS, unde am avut ocazia să prezentăm în detaliu soluțiile noastre inteligente și sustenabile: SmartIOT, SmartPORT, CloudFLOW și SmartTAX.

 

În cadrul cluster-ului „Green Digital Innovations”, Sorin Rotariu - CEO GITS a prezentat perspectiva industriei IT asupra subiectului sustenabilității, cu exemple din zona soluțiilor Industry4.0, cum ar fi SmartIoT, soluția noastră pentru mentenanța predictivă, controlul costurilor și optimizarea proceselor din cadrul companiilor, care poate colecta și analiza date provenite de la 200.000 de senzori simultan, având aplicabilitate în aproape toate domeniile și industriile.