Agricultura

Acest domeniu este probabil cel mai complex, ca sa nu zicem complicat, din cate am intalnit. Ca vorbim despre distributia de cereale sau de productia si distributia acestora, va siguram ca nu este un domeniu usor de surprins in cadrul unui soft integrat. Inca de la evidentierea comenzilor pe campanii si tipuri de plata, si pana la stocarea produselor pe loturi, totul implica fluxuri dedicate ce trebuiesc surprinse corect atat la nivelul modulelor operationale cat si la nivelul modulelor financiar contabile. Scopul, binenteles, este elaborarea bugetelor viitoare, optimizarea proceselor de aprovizionare si monitorizarea interegului proces de vanzare.

Ai nevoie de informatii in timp real, centralizate si corecte? Ai nevoie de un management performant al culturilor de orice tip, de informații clare asupra producțiilor, stocurilor, suprafețelor, utilajelor și consumului de resurse interne? Toate acestea se poat obtine cu un efort minim, utilizand solutiile GITS. mai multe detalii..

Soluții cheie, personalizate pentru activitățile:

Activitati Productie

Cu solutiile GITS, toate activitatile de planificarea și realizarea a operațiunilor specifice, din faza pregătirii utilajelor agricole și până la executarea lucrărilor de fertilizare, arat și semănat, precum si recoltat si depozitat se pot realiza usor si eficient. 

Activitati de Gestiune si Distributie Imputuri

evidenta contractelor de achizitie si vanzare de cereale, gestiunea stocurilor si a silozurilor, evidentierea loturilor, evidentierea campniilor, contatii, arende

Contracte - comert cereale

Modulul software pentru comerț cu cereale asigură gestiunea stocurilor de cereale proprii sau aflate în custodie prin captarea și procesarea informațiilor legate de intrările și ieșirile de stoc.

Contract de Arenda

Gestionarea contractelor de arena si integrarea in sistemele financiare si 

Activitate de Transport in Agricultura

Un sistem de dispecerat eficient, si un mecansim performant de gestionarea a tuturor comenzilor de transport precum si de gestionare a veniturilor si chieltuielor pe cursa, camion, sofer, contract sau partener.

Solutii depozitare - Silozuri

Solutii depozitare - Silozuri

Conectează-te cu noi

Suport
Centru de învățare
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României